Noorden Styling is erkend lid van de branchevereniging NFSR.

Het Nederlands Feng Shui Register

Feng Shui als meerwaarde in de werkomgeving.

Feng Shui diensten:

ZZP-er die thuis werkt (business consult):

Advies op locatie, hands on methode, direct schuiven, veranderen, vernieuwen en direct resultaat.Prijs: € 388, – exclusief BTW

Ondernemer op kantoor (business consult):

Advies op locatie, hands on methode, direct schuiven, veranderen, vernieuwen en direct resultaat.

Bij een kantoor tot 25 m2Prijs: € 288, – exclusief BTW

Bij een kantoor van 25 tot 60 m2Prijs: € 388, – exclusief BTW

Voor grotere oppervlakten wordt er een passende offerte gemaakt.

Feng Shui advies huisstijl, visitekaartjes en website:

Voor een losse opdrachtPrijs: € 388, – exclusief BTW

In combinatie met een business consultPrijs: € 288, – exclusief BTW

Check up:

Voor de jaarenergie wordt aangeraden om elk jaar een check up uit te voeren. De omgeving wordt herzien en aangepast.

Prijs: vanaf € 228, – exclusief BTW

Interessante Feiten:

De TU en TNO hebben in 2013 via onderzoek aangetoond dat de kantoorinrichting effect heeft op het welzijn van mensen. Resultaat: voorwaarden voor een prettig en harmonieus werkklimaat vergelijkbaar met de regels van Feng Shui.

In de architectuur en stedenbouwkunde groeit het vertrouwen in Feng Shui. Onderzoekers voorspellen dat er over zo’n 10 jaar veelal volgens Feng Shui richtlijnen wordt gebouwd. De afgelopen jaren was de trend vooral om aparte en bijzondere gebouwen te bedenken, het bouwen volgens richtlijnen in de toekomst is daarop een reactie. Het gebouw moet naast functionaliteit ook welzijn opleveren.

75% van het bedrijfsleven werkt of verdiept zich in de voordelen van het nieuwe werken, namelijk het welzijn van mensen. Er is duidelijk te zien dat het bedrijfsleven hier steeds meer waarde aan hecht. Als we kijken naar de effecten van Feng Shui in het bedrijfsleven komen deze overeen met wat het bedrijfsleven op dit moment wenst. Namelijk het welzijn van mensen verhogen.

Het nieuwe werken heeft een onderzoek gedaan naar 100 organisaties met de betreffende doelstellingen, deze waren voor 83% gericht op de zachte effecten van het nieuwe werken, zoals verbetering van het welzijn van medewerkers. Onderzocht is dat het nieuwe werken personeelsverloop tegen gaat en de motivatie en de werktevredenheid verhoogt.

Er is een ontwikkeling naar innoverende organisaties. De snelle veranderingen in markt en maatschappij vragen dat organisaties zichzelf voortdurend vernieuwen en versterken. Hoe kunnen bedrijven en netwerken hun concurrentiekracht en veerkracht vergroten en hun werknemers stimuleren om actief bij te dragen aan die ontwikkeling. Dit gebeurt door Feng Shui toe te passen.

De omgevingspsychologie heeft zich al heel wat uitgeput in het onderzoeken (Clements Croome, 2000; Olesen, 2000; Wilson, 1987) van de relatie tussen de fysieke, ruimtelijke omgeving enerzijds en het gedrag van mensen en de kwaliteit van het leefklimaat anderzijds. Aantrekkelijkheid van de omgeving (bijvoorbeeld van het interieur) is van invloed op de mate van tevredenheid van bewoners of gebruikers. Ook blijkt dat ruimtelijke aanpassingen kunnen leiden tot een beter functioneren van gebruikers.

Op alle geleverde producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden