Voordat mijn woning in de verkoop ging heb ik Marieke gevraagd om de styling uit te voeren. Ik wilde mijn woning snel verkopen en met twee woningen in de straat die ook al langere tijd te koop stonden wist ik dat ik me moest onderscheiden. Dat is gelukt, mijn woning heeft drie dagen op Funda gestaan en is 13.000, – euro boven de vraagprijs verkocht.

 

  • Margot Snijders

 

Een grote zorg was het niet kunnen verkopen van mijn woning, deze stond al zes jaar in de verkoop. Mede door het gesprek met Marieke en aansluitend het aanpakken van de woning, voelde je de energie binnenstromen. Veel negativiteit viel weg en een soort frisse wind kwam in de woning.

Door het anders in te richten en gebruik te maken van de positieve hoeken van de woning voor privé, werk en liefde ontstond er een geheel andere woning, met meer interne rust. Dit zorgde ervoor dat ik ook meer innerlijke rust en meer energie kreeg. Vier maanden nadat Marieke is geweest heb ik drie serieuze kopers binnen gekregen en heb ik een goed bod voor mijn woning ontvangen.

Marieke is een vrouw die haar passie voor de Feng Shui fantastisch en uiterst professioneel uitdraagt. Marieke kan ik dan ook van harte aanbevelen voor de vele vragen die men heeft, op ieder vlak, privé, zakelijk, je gezondheid of voor het snel verkopen van je woning.

 

  • Marc Veele

 

Na het Feng Shui consult komen de klanten nu op zoveel verschillende manieren naar me toe dat ik zelfs Feng Shui attributen heb verwijderd omdat ik de stroom van klanten niet alleen aan zou kunnen.

 

  • Debbie Wielhouwer, Hofstad Haarmode

 

De sfeer is beter, de omgeving is gemoedelijker en ik voel mij beter. Ik zei eerder, ik ben niet zweverig, en dat is dit ook niet, Feng Shui werkt. Ik kan iedereen aanbevelen om met Noorden Styling een afspraak te maken.

 

  • Andre Wasman, Hollandia Keukens

 

Nadat Marieke mijn woon en werkplek Feng Shui heeft ingericht kan ik nu mijn werk en privé leven veel beter gescheiden houden. Nu ik beter in balans ben op alle gebieden heb ik meer ruimte om mijn creativiteit te uiten in de muziek. Sindsdien krijg ik meer boekingen voor optredens en krijg ik de juiste mensen op mijn pad die me verder helpen naar een grotere bekendheid.

Ik zou echt iedereen aanraden om een Feng Shui consult te laten doen.

 

  • Bart Schultz, B-Senz

 

Nadat Marieke van Noorden Styling bij ons thuis is geweest zijn we op haar advies aan de gang gegaan met het aanpassen van ons interieur. Zo hebben wij de zithoek en de eethoek omgewisseld, de hal en entree/voordeur aangepast en de juiste kleuren en accessoires in de juiste hoeken geplaatst.

Dit heeft tot nu toe al mooie veranderingen te weeg gebracht.

Zo was mijn droom om in de toekomst iets voor mezelf te gaan beginnen op het gebied van fotografie. Op dat moment zag ik de mogelijkheid niet omdat ik de financiële middelen niet had en mijn gezondheid het niet toe liet.

Nu een paar maanden later heb ik een mooie camera kunnen kopen en ben ik een basiscursus fotografie gaan volgen. De ideeën voor een toekomstig eigen bedrijf zijn nu volop in ontwikkeling en ook wat betreft mijn gezondheid zijn er nu stappen gezet.

Hierbij zou ik Marieke van Noorden Styling dan ook zeer aanbevelen als jij vast loopt in je leven en verandering nodig hebt, ik ben erg onder de indruk van Feng Shui.

 

  • Marleen van Basten

 

Nadat het visitekaartje voor www.visionairkoa.nl door Noorden Styling Feng Shui is ingericht en afgestemd is op de twee eigenaren, hebben zij na 1 maand heel goed nieuws en vertellen zij het volgende:

En het werkt echt! Wij Visionair DeChi krijgen opeens meer klanten door een Noorden Styling persoonlijk ontworpen visitekaartje door Marieke van Weelden wij zijn Marieke heel dankbaar

 

  • Debby en Chris

 

Het is ongelofelijk wat er kan veranderen in je leven met deze simpele veranderingen in je interieur. Ik heb een aantal tips gekregen om de stroming van de energie in mijn huis te verbeteren en heb het advies aangenomen. Ik heb een fonteintje in de juiste hoek van het huis gezet om de financiële mogelijkheden en mijn welvaart te vergroten. De eerste week is er niet heel veel veranderd maar nu een maand verder kom ik de ene naar de andere mogelijkheid tegen. Ik laat geen enkele kans liggen. Daarnaast heb ik een aantal dingen anders neergezet en ik voel me een stuk positiever en gelukkiger. Het zijn de kleine dingen in het leven die grote veranderingen teweeg brengen.

 

  • Benno van Weelden