Noorden Styling is erkend lid van de branchevereniging CNVV.

Het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten.
 
Feng Shui als meerwaarde bij verkoopstyling
 
Door Feng Shui in de inrichting toe te passen ontstaat er een positief effect op het welzijn van mensen in die ruimte. Er ontstaat een prettig en harmonieus klimaat in huis wat effect heeft op iedereen die er in verblijft. En dat is het belangrijkste in verkoopstyling, de koper moet zich bij binnenkomst al thuis kunnen voelen.
 
Internationale ondernemingen gebruiken Feng Shui als primair doel, namelijk het stimuleren van groei en welvaart, deze stimulatie wordt ook bij verkoopstyling toegepast. En dit is in belang van de verkoper, een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

 

Werkwijze:

Intake:

Tijdens deze afspraak in de woning wordt er gekeken naar de focuspunten van het huis. Deze zullen we tijdens het consult op de tweede afspraak uitdiepen en optimaal benutten in de styling en in de fotopresentatie. Tijdens de intake is het nodig om te bepalen welke voorbereidingen daarvoor nodig zijn.
Deze afspraak is vrijblijvend.

 

Offerte:

De offerte wordt gemaakt en naar u verstuurd. Betreft het een woning tot 150 m2 heeft de verkoopstyling een vaste prijs van € 518 euro. Een fotopresentatie en accessoires worden als meerprijs verwerkt.

 

Verkoopstyling consult:

De verkoopstyling wordt uitgevoerd met de Hands on methode. Direct verschuiven, decoreren, styleren, Feng Shui toepassen en eventueel fotograferen. De foto’s worden bewerkt in Lightroom voor een optimale kwaliteit en bij de makelaar afgegeven.

 

Contact:

Graag blijf ik contact houden over het verloop van de verkoop. Mochten er vragen zijn ben ik tijdens kantooruren bereikbaar.

Feng Shui Verkoopstyling voor particulieren
Een woning tot 200 m2 
(woningen die groter zijn dan 200 m2 zullen door middel van een offerte worden aangeboden)
Hands on advies op locatie. Woning volledig verkoop klaar inrichten, en decoreren.

 

Prijs: € 518, – Inclusief BTW

 

Extra / optioneel

Fotoreportage á 20 foto’s van de woning

Prijs: Op aanvraag

Het is van belang om het resultaat van verkoopstyling te vertalen in een optimale woningpresentatie, de digitale strijd dient gewonnen te worden.
Accessoires die nodig zijn voor een woning
Prijs: In overleg bepalen we welke accessoires er al zijn en welke er door de klant worden aangeschaft.
Meubelverhuur voor een enkele kamer of een gehele woning
Prijs: In overleg bepalen we welke meubels nodig zijn, als vervolg hierop wordt een offerte aangeboden.

 

3D tekeningen:

Prijs: In overleg wordt bepaalt welke mogelijkheden er zijn. Om de mogelijkheden van een woning visueel te maken. Met 3D tekeningen kan een woning aantrekkelijker worden gemaakt. Er kan gedacht worden aan: een muur weg te halen voor een grotere kamer, een schuifpui voor meer lichtinval, of een aanbouw of dakkapel voor meer ruimte.

 

Extra werkzaamheden:

Prijs: In overleg wordt bepaalt welke extra werkzaamheden ik voor u uit handen kan nemen. Noorden Styling heeft een groot netwerk als het gaat om schilders, vloerenleggers, badkamer en keukenplaatsers.

Uit onderzoek onder verkoopstylisten van het CNVV zien we ook
dat verkoopstyling een positief effect heeft op de snelheid van de verkoop. De meerderheid van de woningen met verkoopstyling wordt binnen drie maanden verkocht.

 

Verkocht binnen Percentage woningen
1 maand 60-80%
3 maanden 20-40%
6 maanden 20-40%

 

Onderzoek onder makelaars toont aan dat ze bij de verkoop van een woning steeds vaker samenwerken met een professionele verkoopstylist.
Ruim 73% van de makelaars zet een verkoopstylist in voor een optimale woningpresentatie.
 
Onderzoek van de (NAR) wijst uit dat gestylde huizen 6 tot 10% meer opleveren. Bij een huis van € 300.000 loopt de winst dus op tot € 30.000.
Waar nu nog vaak gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs
(met stappen van € 5000-€ 10.000) is verkoopstyling met tarieven vanaf € 518,- een goedkoop alternatief.
 
In de Verenigde Staten is onderzoek gedaan onder 500 woningen. In het land waar alles groter en sneller is, wordt 93% van de gerestylde woningen in gemiddeld minder dan een maand verkocht. Dit is vijf keer sneller dan
woningen die niet door een gecertificeerde verkoopstylist onder handen zijn genomen.

 

De omgevingspsychologie heeft zich al heel wat uitgeput in het onderzoeken (Clements Croome, 2000; Olesen, 2000; Wilson, 1987) van de relatie tussen de fysieke, ruimtelijke omgeving enerzijds en het gedrag van mensen en de kwaliteit van het leefklimaat anderzijds. Aantrekkelijkheid van de omgeving (bijvoorbeeld van het interieur) is van invloed op de mate van tevredenheid van bewoners of gebruikers. Ook blijkt dat ruimtelijke aanpassingen kunnen leiden tot een beter functioneren van gebruikers.

Op alle geleverde producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden