Ik ben Marieke van Weelden van Noorden Styling

Mijn interesse gaat al jaren uit naar het onderzoeken van het beter en gemakkelijker maken van het leven. Ik heb een achtergrond in coaching, bouwkunde en interieurstyling zowel op commercieel, technisch, energetisch en adviserend vlak.

Jaren terug kreeg ik in de gaten dat bedrijven of gezinnen die een nieuw pand of een andere woning betrokken het succes en het geluk flinke positieve veranderingen doormaakte met de jaren. Marieke met kompas Ook zag ik bij velen dat er juist tegenwerkingen op allerlei gebieden ontstonden na een verhuizing.

Ik ben me gaan verdiepen hoe de omgeving nu werkelijk van invloed is en kwam bij de klassieke Feng Shui uit. Een meer dan 4000 jaar oude methode die omgevingen aanpast naar positieve vibraties en aanpast aan de mens die in die daarin woont of werkt.

Ik kwam tot wetenschappelijke ontdekkingen die mijn gevoel bevestigde, namelijk dat de omgeving waarin je woont of werkt wel degelijk van invloed is op de kwaliteit en resultaten van jouw relaties, gezondheid, werk en algemeen geluk.

Ik werk vanuit mijn hart en heb als doel omgevingen en mensen samen te brengen en samen te laten werken naar betere resultaten.